Šest bodova da se na Nou Campu stvari vrate na svoje mjesto

Valverde zna šta je potrebno Barci

Šest bodova da se na Nou Campu stvari vrate na svoje mjesto

Barcelona je očigledno u velikoj rezultatskoj krizi, a za to nema boljeg dokaza od poraza na gostovanju kod Granade u subotu.

Tako je Barcelona u prvih pet kola LaLiga na omjeru od dvije pobjede, dva poraza i remija. Nedovoljno za klub takvog renomea, a tu je i remi koji je Barcelona s(p)retno izvukla u Dortmundu u prvom meču novog izdanja Lige prvaka.

U španskim medijima su se nakon poraza od Granade (2:0) počele širiti glasine o mogućem otkazu za trenera Ernesta Valverdea, ali i o tome kako su mu i igarači već okrenuli leđa.

Koliko je istine u takvim špekulacijama teško je znati, ali Valverde u najavi meča sa Villarrealom nije zvučao previše zabrinuto.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"U fudbamo pričamo o krizi koja traje tri dana, a za isti period se iz krize može i izaći. To je ono što želimo, da osvojimo šest bodova do kraja sedmice. Tada će svi biti mnogo mirniji. Ali takav je svijet fudbala, u ovakvoj smo situaciji jer nismo pobijedili, nismo stvorili dovoljno prilika da preokrenemo utakmicu. Neke stvari moramo unaprijediti...", istakao je Valverde.

Inače, Barcelona već sutra dočekuje Villarreal, dok će za vikend gostovati Getafeu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti