Svlačionica okrenula leđa Valverdeu, ali ga čuva glavni čovjek u Barceloni

Igrači žele da napusti klub

Svlačionica okrenula leđa Valverdeu, ali ga čuva glavni čovjek u Barceloni

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone u subotu su doživjeli šokantan poraz u gostima od Granade (2:0) u okviru petog kola španske La Lige.

Katalonski klub je očajno otvorio novu sezonu i ovo je za njih već bio drugi poraz. Barcelona odavno nije odigrala lošiju utakmicu i može se slobodno reći da je Granada dosta lagano došla do pobjede i nova tri boda.

Svima je jasno da se Barcelona nalazi u velikoj krizi koja traje još od poraza od Liverpoola u polufinalu Lige prvaka iz prošle sezone. Očito je da se Katalonci nisu oporavili još od toga, a na ruku im ne ide ni činjenica da nisu baš najbolje odradili prelazni rok.

Navijači Barce traže da klub uruči otkaz Ernestu Valverdeu za kojeg mnogi kažu da je pravo čudo što je još uvijek trener Blaugrane. Valverdeu očajno ide ove sezone, a navodno ni situacija u svlačionici nije baš najbolja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Katalonski Sport objavio je jutros da je Valverde izgubio podršku od većine igrača Barcelone koji očito žele neke promjene i novog trenera. No, čelnici Barce i dalje vjeruju Valverdeu što je veliko iznenađenje za sve.

Josep Maria Bartomeu ponovo je pružio podršku Valverdeu iako je čini se on jedini koji želi da španski stručnjak ostane na klupi Barce. Igrači se nadaju da će Valverde napustiti klub jer je svima jasno da se nije baš najbolje uklopio u filozofiju igre ovog tima koja se itekako izgubila nakon njegovog dolaska.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dobojlija
A ko ce sjesti na klupu Barce
0 1
gameon
Arsen Wenger..100%
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi