Šest golova na meču između Toulousea i Monaca

Francuska liga, 27. kolo:

Šest golova na meču između Toulousea i Monaca

U okviru 27. kola francuske Ligue 1 danas su se na Municipalu sastali Toulouse i Monaco (3:3).

U Toulouseu je viđena prava golijada, publika je uživala u čak šest pogodaka, a po tri lopte odsjele su u jednoj i drugoj mreži.

Već u osmoj minuti bilo je jasno da se radi o kvalitetnoj utakmici, pošto je Rony Lopes pogotokom doveo Monaco u vodstvo i najavio spektakl, a na poravnanje se nije dugo čekalo. U 24. minuti stvari na početak je vratio Sagnare, što je ujedno bio i posljednji gol u prvom poluvremenu.

Uzbuđenja nije nedostajalo ni u nastavku. Već u 47. minuti mrežu domaćih je ponovo zatresao Rony Lopez, da bi u 72. minuti na 3:1 povisio Jovetić.

Unatoč tri primljena pogotka, domaći nisu odustajali od svoje igre, a napadi pred golom Monaca na kraju su se isplatili. U 78. minuti Delort je s bijele tačke smanjio prednost, da bi tri minute prije kraja Sanogo postavio, ispostavit će se, konačnih 3:3 na Municipalu.

Nakon ovog remija Monaco je i dalje na drugoj poziciji u Ligue 1, dok je Toulouse na 16. mjestu.

Ligue 1, 27. kolo:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Toulouse - Monaco 3:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi