Šestorica novih igrača u FK Bosna Sema

Federalni prvoligaš se pojačao

Šestorica novih igrača u FK Bosna Sema

FK Bosna Sema je uspješno realizirao pregovore sa još šestoricom novih igrača.

Ovaj mladi sarajevski klub je osnovan 2014. godine i za kratko vrijeme je uspio doći do Prve lige FBiH, a stručni štab na čelu sa Emirom Alihodžićem čini sve kako bi stvorio respektabilan tim za predstojeću sezonu. 

Nakon što je ugovor potpisao Fadil Čizmić, novi prvoligaš je iz Bosne Visoko doveo Edisa Tahirija i Harisa Muharemovića, Amel Bradar, Kenan Šarić i Sedin Kovačević dolazi iz hadžićkog Radnika, dok je Almin Bećirević prethodno bio u Mladi Boleslav (Češka). 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vrijedi podsjetiti da se FK Bosna Sema priključio i Alen Škoro, koji će kao dio stručnog štaba imati zadatak da svojim znanjem i iskustvom doprinese još kvalitetnijem radu kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi