Setien sutra debituje na klupi Barcelone i odmah je spremio veliko iznenađenje u sastavu

Mladi veznjak će dobiti šansu

Setien sutra debituje na klupi Barcelone i odmah je spremio veliko iznenađenje u sastavu

E. Čaušević

Barcelona sutra igra pred svojim navijačima protiv Granade u okviru 20. kola španske La Lige.

Sutrašnji meč će biti u centru pažnje jer će na klupi katalonskog kluba debitovati Quique Setien koji je početkom ove sedmice izabran za novog trenera Barcelone.

Setien je došao umjesto Ernesta Valverdea koji je nakon lošeg izdanja kluba u Superkupu dobio otkaz. Setien je preuzeo palicu i već ga je dočekao jedan problem.

On do kraja sezone ne može računati na Luisa Suareza i ostao je bez jedinog pravog centrafora. No, Mundo Deportivo prenosi da je on to već riješio, te da će u vrhu napada sada igrati Antoine Griezmann, dok će na krilu od prve minute biti Ansu Fati.

Pored Fatija u ekipi se očekuje još jedan mladi igrač što bi moglo biti neočekivano iznenađenje Setiena. Navodno, u početnom sastavu će biti i mladi veznjak Ruiqi Puiq koji se kod Valverdea nije naigrao.

Puiq je bio na izlaznim vratima Barce do prije nekoliko dana, ali Setienovim dolaskom se to promijenilo. On bi mogao zaigrati od prve minute što će mu biti debi za Barcelonu ove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vjerovatni sastav Barcelone: Ter Stegen, Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, Rakitić, Puig, Ansu Fati, Messi, Griezmann.

Fotografija Barça BiH.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
haha koja glupost , messi i griezman da zamjene mjesta bilo bi logike
0 1
jugjejedan
eee neće bit tako
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi