Zidane: Žao mi je Valverdea

Trener Reala priznao

Zidane: Žao mi je Valverdea

E. Čaušević

Trener Real Madrida, Zinedine Zidane, nema običaj komentarisati trenere drugih klubova, ali je ovaj put napravio iznimku.

Zidane je s Real Madridom uspio da osvoji španski Superkup i još jednom pokaže da je majstor za finala. S druge strane Superkup je bio presudan za Ernesta Valverdea koji je dobio otkaz zbog očajnog nastupa Barcelone.

Katalonci su u ponedjeljak objavili da Valverde više nije trener ovog tima, a na njegovo mjesto stigao je Quique Setien iako je legendarni Xavi bio prvi izbor.

Smjenu trenera Barcelone komentarisao je i Zidane i poručio je da mu je žao što je Valverde na takav način dobio otkaz.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Žao mi ga je. On je trener kojeg poštujem i koji je pokazao da je dobar. Treneri u klubovima poput Barcelone i Reala znaju na čemu su i to se neće promijeniti. Ukoliko i ja izgubim nekoliko mečeva odmah idu kritike. Uvijek želiš dati 100% od sebe i nadati se najboljem. Žao mi je Valverdea", izjavio je Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

premium
suze niz leđa idu koliko mu je zao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi