Setiena ponovo pitali za Pjanića: Volim sjajne igrače...
Foto: EPA

Ide li reprezentativac BiH na Camp Nou?

Setiena ponovo pitali za Pjanića: Volim sjajne igrače...

Trener Barcelone Quique Setien dao je do znanja da bi Miralema Pjanića rado vidio u svom timu.

Katalonski tim namjerava dodatno osnažiti vezni red u nadolazećem prijelaznom roku, a jedna od želja je upravo reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je otvoren za transfer na Camp Nou.

Takve tvrdnje objavio je El Mundo Deportivo, prema čijim navodima je Pjanić odbio Paris Saint-Germain i Chelsea riječima da želi samo u Barcelonu koja je, kako je procijenio, idealan klub za tip nogometa kakav njemu odgovara.

Da Pjanić ima kvalitet za Barcelonu smatra i trener Quique Setien koji je dao intervju za beIN Sports.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uvijek sam govorio da volim sjajne igrače, a Pjanić je upravo to. Mada ima još sjajnih fudbalera o kojima možemo čitati u novinama", rekao je kratko Setien.

Treba napomenuti da Barcelona planira 'transfer-paket' za Pjanića, ali još nije konačno odlučeno ko bi od prvotimaca Blaugrane mogao put Torina. Najbliži tome je Arthur Melo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keno
Ostat ce u juve kakva barca i psg
1 0
user1588241409
Mišljenja sam da je Pjanić igrač za Barsu, ima sličan stil kao Inijesta i Ćavi, ali Katalonci njega uzimaju samo da bi ga dogodine proslijedili u PSŽ jer ga francuzi žele i tako bi bio kusur za Nejmara.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi