Setiena su pitali za Lautara, on dao lukav odgovor

Ništa još uvijek

Setiena su pitali za Lautara, on dao lukav odgovor

E. Škorić

Trener Barcelone Quique Setien ne poriče da je zainteresovan za Lautara Martineza, ali tvrdi da će govoriti samo o igračima koji su mu već na raspolaganju.

Činjenica je da sedmicama već Barcelona svim silama pokušava kupiti sjajnog napadača iz Intera, svjestan je toga i Setien, no naravno on nema puno pravo da govori o igračima koji trenutno nisu pod ugovorom s Barcelonom.

Inter i dalje čeka da Barca ponudi 111 miliona eura koliko iznosi odštetna klauzula u ugovoru Lautara, dok Katalonci nude 80 miliona plus igrač, što se Interu i ne dopada.

Tokom intervjua za Movistar, Setiena su pitali želi li sljedeće sezone vidjeti Lautara na Nou Campu, on je pokušao da ostane tajnovit i bez konkretnih odgovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sviđaju mi se svi sjajni igrači", lukavo je odgovorio Setien, pa je dodao: "Ali obično ne govorim o onima koji trenutno nisu dio Barcelonine momčadi".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi