Setienovo objašnjenje o Griezmannu je nevjerovatno: Neću mu se izviniti!
Foto - EPA

Trener Barcelone vjeruje da radi odličan posao

Setienovo objašnjenje o Griezmannu je nevjerovatno: Neću mu se izviniti!

M. Šljivak

Barcelona pod vodstvom Quiqea Setiena ne igra dobro.

Katalonci redaju kiksove, Real Madrid je preuzeo lidersku poziciju i Barca je sve dalje od odbrane titule prvaka Španije.

Setien trpi velike kritike zbog načina igre. Međutim, 61-godišnji stručnjak je uvjeren da radi pravi posao, a sinoć je žestoko kritikovan zbog činjenice da je tek u 90. minuti u igru ubacio Antoinea Griezmanna.

Trener Barcelone brani svoju odluku o uvođenju Griezmanna u samon finišu.

"Zašto je ušao na samom kraju? Igrači na terenu su radili dobar posao. Neću mu se izvinjavati, ali ću popričati s njim", rekao je Setien i dodao je:

"Nisam potpuno zadovoljan, jer nismo pobijedili. Ipak, sretan sam jer je većina igrača odigrala odličan meč protiv velikog rivala. Bili smo izuzetno dobri, ali falila nam je završnica".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ako Real Madrid sutra savlada Getafe imat će četiri boda prednosti u odnosu na Barcelonu i to bi mogla biti ključna prednost u borbi za titulu prvaka.

Opkladu na ovaj meč u kladionici Mozzart možete ostaviti OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BobPaisley
...dobar je Quique Budalike.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi