Sevilla potvrdila kupovinu Andrea Silve
Andre Silva je ove sezone na 11 utakmica u La Ligi postigao sedam golova i prvi je strijelac tima, ali i jedan od vodećih strijelaca u prvenstvu

Portugalac se neće vraćati u Milan

Sevilla potvrdila kupovinu Andrea Silve

Portugalski napadač Andre Silva će na ljeto postati punopravni član Seville, saopštio je klub iz Andaluzije.

Andre Silva ove sezone nastupa na posudbi iz Milana, a Sevilla je potvrdila da će po njenom isteku iskoristiti pravo da otkupi sjajnog fudbalera za 30 miliona eura.

Direktor Seville Joaquin Caparros danas je potvrdio ostanak Portugalca i nakon isteka posudbe.

"Naši navijači mogu odahnuti, Andre Silva će ostati s nama i potpisati višegodišnji ugovor. Otkupit ćemo ga jer imamo to pravo, samo je pitanje hoćemo li to uraditi nakon završetka sezone ili možda i ranije", rekao je Caparros.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Andre Silva je ove sezone na 11 utakmica u La Ligi postigao sedam golova i prvi je strijelac tima, ali i jedan od vodećih strijelaca u prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi