Jedan od najboljih slobodnjaka ovog vikenda viđen je u Prvoj ligi FBiH

Prava majstorija

Jedan od najboljih slobodnjaka ovog vikenda viđen je u Prvoj ligi FBiH

A. Čaušević

Golovi iz slobodnih udaraca na bh. terenima se ne viđaju tako često. 

Postizanje gola iz slobodnog udarca samo po sebi predstavlja majstoriju, još kada lopta završi u samim rašljama onda takvi golovi zaslužuju određenu pažnju.

Jedan od najboljih slobodnjaka ovog vikenda viđen je na terenima Prve lige FBiH, tačnije na susretu izmeđe Simm Baua i Tomislava.

Ševkija Resić je nakon pola sata igre uspio postići dva gola od kojih je jedan bio i slobodnog udarca.

Omaleni ofanzivac je sa oko 20-ak metara loptu plasirao pod samu prečku i skinuo paučinu na maestralan način. Gol pogledajte ovdje.

Inače, Simm Bau je dobio meč sa 3:1 te sa nova tri boda ide ka gornjem dijelu tabele nakon nešto slabijeg ulaska u sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi