SFK 2000 ponovo domaćin kvalifikacione runde Lige prvaka

Sjajne vijesti za Sarajke!

SFK 2000 ponovo domaćin kvalifikacione runde Lige prvaka

UEFA je utvrdila koeficijente klubova i domaćinstva za kvalifikacionu rundu narednog izdanja Lige prvaka, a to je ujedno značilo i sjajne vijesti za SFK 2000 Sarajevo.

Naime, ekipa koju sa klupe prevodi Samira Hurem će ponovo biti domaćin jedne od kvalifikacijskih grupa za Lige prvaka, a u istoj će se naći još tri ekipe čija će se imena saznati nakon žrijeba zakazanog za 22. juni.

Inače, SFK 2000 se našao u prvoj jakosnoj skupini pred žrijeb kvalifikacionih grupa, sa ukupnim koeficijentom 14.630.

Osim našeg predstavnika domaćini kvalifikacionih grupa će biti još Glasgow City FC, Gintra-Universitateas, MTK Hungaria FC, ŽNK Osijek, WFC Kharkiv, ŽNK Olimpija Ljubljana, FK Brežnica Pljevlja, Rigas Futbol, Linfield Ladies.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi