Do sada nezabilježeno: Jeste li vidjeli rezultat meča SFK 2000 - Drina?

Nestvarno izdanje Sarajki

Do sada nezabilježeno: Jeste li vidjeli rezultat meča SFK 2000 - Drina?

E. Škorić

SFK 2000 dominira ženskim nogometom u BiH, ali ko bi rekao da će danas slaviti sa nevjerovatnih 39:0.

SFK 2000 definitivno nema pravu konkurenciju, a toliko je ovaj sarajevski ženski nogometni tim moćan da je danas gošće iz Zvornika ispratio sa 39 golova u mreži.

Daleko najefikasnija bila je Alma Krajnić sa 12 pogodaka, dok je sedam postigla Kristina Tanasković. Čeitri gola postigla je Azra Numanović, po tri Amra Omeragić i Mia Kuljanin, a po dva Alisa Spahić i Đula Velagić.

U strijelce su se po jednom upisale i Milena Džaferović, Ena Šabanagić, Fadila Mujkić, Lorena Terzić i Sanja Nedić uz jedan autogol gošći iz Zvornika.

SFK 2000 je na vrhu tabele sa 43 boda i samo u jednoj utakmici ove sezone niej slavio pobjedu. Ima 12 bodova više od drugoplasirane Emine.

U ostalim danas odigranim mečevima 15. kola Premijer lige za nogometašice, Emina je s 2:0 pobijedila Široki Brijeg, dok je Fortuna u Bijeljini bila bolja od Radnika s 3:2.

Top Komentari

Vaha1172
Navijam za Sarajevo opcenito,al je bruka iživljavat se na slabijim od sebe,pa brate dadnes 5 6 i lagano a ne na ovakav nacin
5 2
Nele.
Trrba provjerit u uefi i fifi ali lako moguce da je ovo najveci rezultat u svijetu uopste. Ja znam da je Australija dobila neko ostrvo dole u kvalifikacijama Okeanije 31:0 ili tako nesto. Al fakat elitni rang takmicenja pa ovakav rezultat. Sta su ove radile kad krenu s centra, jel golmanica ista odbranila, milion pitanja?
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi