7

Komentari (7)

plemic
njih samo zrinjski može izbušiti ....
realista1982
Trener sigurno nikada nije bio u sportu,ali je uz pomoć nekog rodjaka završio licence u savezu...Jedno od osnovnih pravila je poštovanje protivnika u sportu!
Nele.
Trrba provjerit u uefi i fifi ali lako moguce da je ovo najveci rezultat u svijetu uopste. Ja znam da je Australija dobila neko ostrvo dole u kvalifikacijama Okeanije 31:0 ili tako nesto. Al fakat elitni rang takmicenja pa ovakav rezultat. Sta su ove radile kad krenu s centra, jel golmanica ista odbranila, milion pitanja?
Dugi
Iako je vise i od rukometnog rezultata, treba igrati i davati golove kad se ukaze prilika. To je stvarnost ostalih ekipa koje nemaju sanse da igraju protiv njih!
Vaha1172
Navijam za Sarajevo opcenito,al je bruka iživljavat se na slabijim od sebe,pa brate dadnes 5 6 i lagano a ne na ovakav nacin
Mahatma.Barbie
Ne prdi, neće zabiti 5-6 golova pa se dodavati 80. minuta utakmice. Zabij koliko možeš, ko god ti bio protivnik...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.