Ni Shakira nije mogla da izdrži: "Gerard mi ovo ne dozvoljava da radim, ali..."

Oglasila se nakon El Clasica

Ni Shakira nije mogla da izdrži: "Gerard mi ovo ne dozvoljava da radim, ali..."

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su u El Clasicu pobijedili Real Madrid sa 4:0.

Katalonski klub je na Santiago Bernabeu ubjedljivo pobijedio svog najvećeg rivala i pokazao da se ponovo vraća u sami vrh evropskog fudbala.

Barcelona je uspjela da slavi sa 4:0 u ovoj utakmici, a da stvar bude gora za Real Madrid na kraju su i dobro prošli jer su gosti mogli i ubjedljivije da slave.

Nakon meča moglo se vidjeti koliko igračima Barcelone znači ova pobjede, a kao i obično tu se istakao Gerard Pique koji je slavio s navijačima novu pobjedu na Santiago Bernabeu.

Pique je odigrao cijelu utakmicu iako je Xavi pred meč otkrio da ima problema s povredom zbog čega je protiv Galatasarayja zatražio izmjenu u drugom poluvremenu.

U centru pažnje se nakon utakmice našla i njegova izabranica Shakira koja nije mogla da odoli i odlučila je da se oglasi na Instagramu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Gerard mi obično ne dozvoljava da ove stvari iznosim javno. Međutim, samo je on sposoban odigrati ovako herojski, unatoč povredi koju ima i koja mu stvara bol i nelagodu, uvijek daje sve od sebe. Nije što mi je suprug, ali on je najbolji štoper svijeta. Rekla sam svoje", napisala je popularna pjevačica.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1576541640
Sta se ova kuuraveela javlja i njen tviteras, nakon 3 godine tek jedna pobjeda
1 8
Mostarac94
Izgleda ovo sinoc najveci uspjeh barce u zadnje 3 god xD slave ko da je liga prvaka hahahah al hajde bolji su sinoc bili
8 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi