Shaqiri može da ide iz Liverpoola, ali tek na ljeto

Klopp ga sada ne pušta

Shaqiri može da ide iz Liverpoola, ali tek na ljeto

E. Škorić

Liverpool je spreman da proda svog krilnog nogometaša Xherdana Shaqirija.

Shaqiri u Liverpoolu ima ulogu zamjene i tu je da, po potrebi, rastereti Mohameda Salaha ili nekoga iz prve postave. Redsi su spremni da ga puste, ali ne ovog mjeseca, piše novinar James Pierce.

Prema njegovim riječima, Liverpool će švicarskog reprezentativca prodati tek na ljeto i istodobno će Redsi zahtijevati 30 miliona eura za bivšeg igrača Stokea.

Ovog mjeseca su interes za igračem pokazali Roma i Sevilla, ali njihovi prijedlozi su odbijeni i igrač će barem do ljeta biti na Anfieldu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jasno je da se Jurgen Klopp neće kockati, ima dosta utakmica, treba mu široka klupa do kraja sezone, a Shaqiri je svakako neko ko može da da svoj doprinos iz drugog plana.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Šipac
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi