Shaqiri: Ne bojim se odlaska u Beograd
Švicarski reprezentativac je nepoželjna osoba u Srbiji nakon što je na Svjetskom prvenstvu, tokom proslave gola protiv ove reprezentacije, rukama gestikulisao albanskog orla.

Krilni fudbaler Liverpoola

Shaqiri: Ne bojim se odlaska u Beograd

Krilni fudbaler Liverpoola i reprezentacije Švicarske Xherdan Shaqiri bit će u centru pažnje tokom susreta Crvene zvezde i Liverpoola na beogradskoj Marakani. 

Shaqiri se nalazi u nemilosti navijača iz Srbije nakon proslave pogotka protiv ove reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, a popularne Delije vjerovatno jedva čekaju da on dođe na Marakanu za dvije sedmice gdje ga sigurno čeka paklen doček.

Ipak, Shaqiri je nakon sinoćnje pobjede protiv Zvezde od 4:0 poručio da se ne boji otići u Beograd i da ga tamo zanima samo igranje fudbala.

"Ne bojim se. Vidio sam nekoliko članaka o toj temi, ali mene je baš briga šta ljudi pričaju. Idem tamo da igram fudbal i to nema nikakve veze sa politikom. Ništa drugo me ne zanima, idem tamo da dobijem utakmicu", rekao je Shaqiri koji je prokomentarisao i zvižduke od strane Delija tokom sinoćnje utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"To mi se već desilo na Mundijalu, ali to podnosim bez ikakvih problema", poručio je nekadašnji krilni fudbaler Stoke Cityja.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Čega se ima bojati, srpskih pi*kica sa tribine? Ajde Šaćiri zaprdi im u sred Beograda, neka Orao poleti još jednom.
15 3
ELmo Nihad Okanovic
Eh sad je Klop tu. Nema zajebavanja . mora da mu je ocitao lekciju kao Hendersonu. Navijam za Liverpool ali nije mi godra sto je dosao. Dobar je igrac ali ne gotivim ga nikako.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi