Shaqiri ne želi igrati za reprezentaciju jer je Xhaka kapiten?!

Problemi za Petkovića

Shaqiri ne želi igrati za reprezentaciju jer je Xhaka kapiten?!

U švicarskoj reprezentaciju koju vodi naš Vladimir Petković ne vlada baš najbolja atmosfera.

Švicarci su jučer kao gosti remizirali sa Irskom (1:1), a u konkurenciji za meč nije bio Xherdan Shaqiri, koji je svoje odsustvo opravdao time da želi ostati u Liverpoolu i pokušati poboljšati status u klubu.

Vjerovalo se da je uistinu tako, sve dok mediji u Švicarskoj nisu plasirali informaciju da Shaqiri zapravo ne želi igrati za državni tim, i to jer je kapitensku traku dobio Xhaka.

Xhaka je, s druge strane, spreman na kompromis.

"Ako je problem kapitenska traka, sjest ćemo za stol. On i ja. Dat ću mu traku, nije mi to problem, želim sve dati za tim", poručio je Xhaka.

Podsjetimo, kapitensku traku Xhaka je naslijedio od Lichtsteinera koji se u međuvremenu povukao.

Top Komentari

karokovd
Smrdljive siptarcine.....
1 13
kikimusampa
Nece da igra jer su mu zabranili da pokazuje orla xD
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi