Shaqiri otvorio dušu: Svi u školi su se šokirali kada su me vidjeli

Sve zbog Ronalda

Shaqiri otvorio dušu: Svi u školi su se šokirali kada su me vidjeli

E. Oštraković

Veznjak Liverpoola, Xherdan Shaqiri u jednom od razgovora za engleske medije priznao je da mu je idol jedan od najboljih nogometaša ikada, Brazilac Ronaldo.

Priznao je Shaqiri da je čak i kopirao frizure koje je Ronaldo svojevremeno imao.

"On je uvijek bio moj uzor. Čak sam uradio frizuru koju je on ima. Sjećate se te frizure iz 2002. godine. Eh i ja sam je imao. Svi u školi su se šokirali kada su me vidjeli, a sve je bilo zbog frizure. Ali, tada sam ga gledao kao najvećeg uzora", rekao je Shaqiri, te je dodao:

"Kada su izgubili od Francuske u finalu Svjetskog prvenstva 1998. godine, plakao sam kod kuće. Nije bi bilo žao Brazila, plakao sam zbog njega", završio je Shaqiri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kada je riječ o njegovoj karijeri on je u Liverpoolu pao u drugi plan obzirom da nastupa na poziciji Salaha, te ostaje pitanje da li će i naredne sezone ostati u ovom klubu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi