Shaqiri vodi mali rat s Unitedovom legendom: "Pozdravite mi ga puno..."
Shaqiri je s dva gola presudio Manchester Unitedu, a Gary Neville nije se pojavio da mu s Carragherom dodijeli nagradu za igrača utakmice

Ne ostaje dužan

Shaqiri vodi mali rat s Unitedovom legendom: "Pozdravite mi ga puno..."

Edmir Škorić

Xherdan Shaqiri je briljirao u velikom engleskom derbiju u nedjelju, pošto je po ulasku u igru zabio dva gola za pobjedu Liverpoola nad Manchester Unitedom.

Shaqiri je fantastičan nogometaš i mogao bi natjerati Jurgena Kloppa da ga gurne u prvih 11 unatoč žestokoj konkurenciji na Anfieldu.

I dok Shaqiri briljira na terenu, "briljira" i van njega. Imao je onaj sukob sa Srbijancima na Svjetskom prvenstvu, zbog čega ga Klopp nije želio povesti u Beograd na meč Lige prvaka, a također je u svađi sa Unitedovom legendom Garyjem Nevilleom.

Neville je ljetos rekao da je Shaqiri neprofesionalan, precijenjen i da je glavni krivac za ispadanje Stokea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sinoć je Neville trebao zajedno s Carragherom da Shaqiriju preda nagradu za igrača utakmice.

Carragher, bivši stoper Liverpoola, uz smijeh je kazao Shaqiriju kako je i Neville trebao da bude tu, a ovaj je samo kratko odgovorio uz osmijeh: "Pozdravite ga puno....".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi