Sharbini se ponovo zaigrao, ali za volanom

Kultni igrač HNL-a

Sharbini se ponovo zaigrao, ali za volanom

Pamtite li Anasa Sharbinija? Nekada je slovio za jednog od najboljih nogometaša u HNL-u, međutim karijeru srazmjernu talentu koji je imao nikada nije napravio, pa je danas u - četveroligašu.

No, tu nije kraj problemima za nestašnog nogometaša koji je najveći trag u karijeri ostavio noseći dres Rijeke. Mediji iz susjedstva pišu kako se Sharbini ponovo zaigrao, ovoga puta za volanom, s obzirom da je ulovljen kako vozi automobil u vrijeme kada mu je na snazi bila ranije izrečena zabrana vožnje.

Sharbini je, kako piše Novi list, za nepromišljeni potez kažnjen sa šest hiljada kuna, odnosno hiljadu i pol KM, a izrečena mu je i zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije na tri mjeseca.

Ovaj bivši hrvatski reprezentativac danas igra u četveroligašu Grobničanu, a nogomet je u lokalnom klubu zaigrao nakon dvije i pol godine pauze, tokom koje je bio pod ugovorom sa Rijekom i uredno dobijao plaću.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Kada je radio ono što je najbolje znao, igrao nogomet, znao je i zabiti gol u Messijevoj Argentini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi