Ahmedhodžić staje u blok, ali uzalud - Hrvatu koji debituje na golu Sheffielda nije bilo spasa!
Brighton eurogolom poveo protiv Sheffielda.

Brighton vodi

Ahmedhodžić staje u blok, ali uzalud - Hrvatu koji debituje na golu Sheffielda nije bilo spasa!

Eldar Ganibegović

I danas se igraju utakmice 1/16 finala FA Cupa. Fantastičan gol vidjeli smo na Bramall Laneu gdje Brighton vodi protiv Sheffielda. 

Između ostalih utakmica danas, meč 1/16 finala engleskog FA Cupa igraju Sheffield United i Brighton.

Nakon 13 minuta igre gosti su poveli s 0:1. Strijelac pogotka bio je Buoanotte.

Ferguson mu je dodao loptu, a ovaj je tražio prostor za udarac. Našao ga je, Anel Ahmedhodžić je pokušao da blokira, ali uzalud.

Bh. stoper je stao u blok, dojam je da je malo i zakasnio, a onda bomba. Grbić, koji danas debituje za Sheffield nakon dolaska iz Atletica, nije imao nikakve šanse.

[twitter]https://twitter.com/centregoals/status/1751263186509332750[/twitter]

Oglasi

Ranije danas Maidstone je slavio s 1:2 na gostovanju kod Ipswicha i plasirao se u osminu finala ovog takmičenja.

Od 16 sati igraju se još tri utakmice, a na njima nema golova. Sastaju se Everton - Luton, Leeds - Plymouth i Leicester - Birmingham.

Večeras od 20:00 sati gledat ćemo još jedan meč. U Londonu će Fulham biti domaćin Newcastleu.

Podsjetimo, sinoć su tri utakmice završene neriješeno, a Manchester City je kasnim golom slavio na gostovanju kod Tottenhama. Dojam je da je gol Akea bio neregularan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi