Ferdinand brutalno odgovorio Ahmedhodžiću: "Ako sam prešutio da se jadno braniš, trebao bi da šutiš"
FOTO: EPA

Legendarni štoper je bio jasan

Ferdinand brutalno odgovorio Ahmedhodžiću: "Ako sam prešutio da se jadno braniš, trebao bi da šutiš"

Esmer Oštraković

Nakon što ga je sinoć Anel Ahmedhodžić "optužio" da je pristrasan Rio Ferdinand je odlučio da odgovori fudbaleru Sheffield Uniteda i reprezentativcu Bosne i Hercegovine.

Naime, sve se desilo nakon utakmice između Sheffielda i West Hama koja je završena remijem, a konačan rezultat bio je 2:2.

Domaći su do boda došli u skoro posljednjim sekundama utakmice, ali gosti su tražili penal zbog starta Ahmedhodžića nad Bowenom.

Sudija Michael Salisbury odlučio je da se utakmica nastavi, a Rio Ferdinand je bio ubijeđen da je morao biti dosuđen penal za West Ham.

Osim Ferdinanda i Joe Cole koji je bio sa njim u studiju tvrdio je isto, a nakon utakmice im je žestoko odgovorio Ahmedhodžić.

Oglasi

Nije se dugo čekalo na odgovor Ferdinanda koji je naravno upućen reprezentativcu Bosne i Hercegovine.

"Jeste li vidjeli igrača Sheffielda šta je rekao? Joe Cole i ja smo rekli da je penal, a on je došao i govori kako smo pristrasni prema West Hamu. O čemu ti dečko pričaš?

Ako bih prije svega počeo da pričam o tome kako igraš odbranu bio bi na podu. Ako sam prešutio to što se jadno braniš onda bi trebao da šutiš.

Trebao je doći i reći 'znate šta, situacija nije jasna, ali njegovo mišljenje je tavko'. Nije pristrasno zar ne? Ljudi to ne mogu prihvatiti nekada", jasan je bio Ferdinand.

Šta je Ahmedhodžić napisao o Ferdinandu?

Podsjetimo, reprezentativac Bosne i Hercegovine se sinoć oglasio na svom Twitter nalogu i reagovao je na ono što je govorio Ferdinand.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jasno pristrasno. Možete vidjeti na fotografijama koje nisu editovane da sam povučen dole i da gubim loptu iz vida.

Očito je sve namješteno kao da je penal za West Ham", napisao je Ahmedhodžić.

Top Komentari

Mel_Glupson
Legendarni stoper je paglu ko racku ...treba mu dati nick glupson .. djecko je prosječan stoper i tako i igra ... maguire konjko je bio 100 miliona pa se brani ko amater hehehe
1 0
Rio drži se penzije tvoje je prošlo još Azrail i to je to...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi