9

Komentari (9)

huba
Novinari u rangu dodika.. ponižavaju sve dobro bosansko..
user1681500506
Koji glupi naslov
kostro
Novinaru,da te tako nazovem,ali cisto sumnjam da si doso sa skolom tu,vec preko stele,Kako mozes tako napisati naslov teksta o nasem reprezentativcu,pisam ti se na poso
Pa ne bitno jel nas ili ne a upravu si kako moze ovakvo nesto napisat ne bitno o kom se radi. Ja kontam sad tip promasijo cisti zicer i propisno se obruko. Novinar bi sigurno ovo pogodijo
limvotemirvah
Zasto ovako posprdno i potcjenjivacki pisete o momku? Stoper, u naletu, pokusao nekako da stingle na nezgodnu loptu. Nije uspio, Boze moj. Vazno je da svrsavate na srpske i hrvatske reprezentativce.
decak
Bas tako, slažem se sa svim sto si napisao, odličan pokusaj momka...
E.Car
Jer su ovo kvazi novinari koji lopte u životu nisu šutnuli a kamoli da nešto pametno kažu!!!! Ne vide šta je Anel uradio da bi stigao u onu poziciju i da je ovo bio maksimum koji zamalo je doveo do izjednačenja!!!! Kakvi ba sportski novinari, ni za smrtovnice nisu!!!!
E.Car
Kvazi novinar ne vidi da Anel u trenutku početka centaršuta nije ni bio u šesnestercu a stigao je loptu na drugoj stativi, kako-tako kvazi novinaru!!!!
user1676631476
I nije bio nikakav zicer nego teska lopta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.