Sheffield United se oprostio od Muhameda Bešića

Bh. fudbalera čeka novi transfer?

Sheffield United se oprostio od Muhameda Bešića

Reprezentativac BiH Muhamed Bešić (27) definitivno je završio svoju epizodu u Sheffield Unitedu.

Bešić je za šestoplasirani tim engleske Premier lige nastupao kao posuđen igrač, no kako je u međuvremenu istekao ugovor, napustio je Bramall Lane i vratio se u Everton.

Informacija je to koju je Sheffield United potvrdio danas i na svojoj zvaničnoj stranici, zahvalivši se našem fudbaleru na saradnji, uz najljepše želje.

"Gaffer je potvrdio da se Bešić vraća u Everton. Hvala na svemu Mo. Uvijek si davao 110 odsto u našem dresu", stoji u objavi Sheffield Uniteda.

Iako s Evertonom ima ugovor do ljeta 2021. godine, britanski mediji izvještavaju da će ga Karamele prodati u nadolazećem prijelaznom roku i da je već određena cijena. Ona iznosi četiri miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na Ostrvu je Bešić još od 2014. godine kada je stigao iz Ferencvaroša.

The Gaffer has confirmed that Mo Besic has returned to Everton. 🔁 Thanks for everything Mo, always gave 110% playing in a Blades shirt 👏

Posted by Sheffield United on Friday, June 19, 2020

Top Komentari

COVID19
Gaffer nije ime nekog od ljudi iz Sheffielda nego britanski izraz za "šef" ekipe. Al sta zna redakcija SS.ba... samo copy-google translate-paste...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi