Dan prije utakmice sa Zrinjskim: Sheriff završava odličan transfer

Ostali sitni detalji do zvaničnog potpisa

Dan prije utakmice sa Zrinjskim: Sheriff završava odličan transfer

H. Zilić

U utorak 12. jula sa početkom u 19 sati očekuje nas revanš utakmica prvog pretkola Lige prvaka između Sheriffa i Zrinjskog.

U prvom meču u Mostaru rezultat je bio 0:0, tako da Plemići imaju svoju šansu u revanšu u Kišnjevu da izbore plasman u drugo pretkolo.

Sheriff će domaći meč igrati na zamjenskom stadionu u Kišnjevu, a pred duel sa Zrinjskim blizu su još jednog transfera.

Redove Sheriffa trebao bi pojačati Steve Ambri.

Riječ je o 24-godišnjem krilnom igrači koji je prošlu sezonu igrao za francuski Sochaux, a ima i pet nastupa za reprezentaciju Gvineje Bisaau.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Karijeru je počeo u Gonfrevilleu, zatim je igrao iz Valenciennes, a skupio je i četiri nastupa za U20 reprezentaciju Francuske i postigao dva gola.

Ambri bi danas trebao završiti sve detalje ugovora tako da neće biti u konkurenciji za meč protiv Zrinjskog, tačnije potrebna administracija se ne može završiti u pomenutom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi