'Show' Aspasa, Prcić s klupe odgledao trijumf Levantea

LaLiga 10. kolo:

'Show' Aspasa, Prcić s klupe odgledao trijumf Levantea

Celta iz Viga i Levante zabilježili su sigurne pobjede u desetom kolu španske LaLige.

Kao domaćin Celta je s uvjerljivih 4:0 savladala Eibar, čime je prekinula niz od šest utakmica bez pobjede, a jedan od najzaslužnijih za trijumf bio je Aspas.

Zahvaljujući Aspasovim golovima Celta je na poluvrijeme otišla s prednošću od 2:0, a nakon što je u 56. minuti mrežu Eibara pogodio i Mendez, osam minuta prije kraja utakmice uslijedio je novi gol Aspasa. Ispostavit će se, posljednji na utakmici za konačnih 4:0.

Razloga za slavlje imao je i Levante, koji je golovima Rogera i Rochine slavio protiv Leganesa rezultatom 2:0. Bh. reprezentativac Sanjin Prcić je cijeli meč odgledao s klupe za rezervne igrače.

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 10. kolo:

Celta - Eibar 4:0
Levante - Leganes 2:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi