"Siguran sam da ćemo pružiti dobru partiju"

Kozara na teškom gostovanju

"Siguran sam da ćemo pružiti dobru partiju"

S. Mlaćo

Fudbaleri Kozare sutra igraju u Gornjem Crnjeljovu utakmicu 7 kola I lige Republike Srpske.

 Svakako da je Sloga veliki favorit u ovom meču, ali izabranici Vuleta Trivunovića neće se lako predati.

"Idemo potpuno rasterećeni kod trenutno vodeće ekipe prvenstva Sloge, svjesni njihovog kvaliteta", kaže šef stručnog štaba FK Kozara Vule Trivunović.

"Nama je cilj da budemo među šest vodećih ekipa, ali sam svojim igračima rekao da će nam ova utakmica sa Slogom poslužiti kao test gdje se nalazimo u odnosu na dvije najbolje ekipe u prvenstvu, Slogu i Borac, tako da sam siguran i da će moji igrači pružiti dobru partiju i odigrati dobru utakmicu. Iako se u ekipi pomalo osjeća umor od igranja dvije utakmice nedeljno, svi igrači su zdravi i spremni za utakmicu u Gornjem Crnjelovu", dodao je Trivunović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Meč između Sloge i Borca igra se sa početkom u 16 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi