Trivunović: Vjerujem da ćemo odigrati kvalitetan meč i pobijediti

Kozara dočekuje Slobodu iz Mrkonjić Grada

Trivunović: Vjerujem da ćemo odigrati kvalitetan meč i pobijediti

Fudbaleri Kozare sutra će u okviru 6. kola Prve lige RS-a ugostiti Slobodu iz Mrkonjić Grada.

Izabranici Vuleta Trivunovića su ove srijede u Kupu RS-a savladali Progres, a taj meč im je dobro došao, prije svega u psihološkom smislu, kako bi se ekipa trgla iz letargije nakon dva vezana poraza u ligi. 

Naglasio je to i Trivunović, koji vjeruje da će njegov tim ostvariti trijumf sutra.

"U pozitivnoj atmosferi dočekujemo sutrašnjeg protivnika, svjesni njegovih kvaliteta, ali isto smo svjesni i šta bi nam pobjeda u sutrašnjem meču donijela. Pet utakmica u dvije sedmice je sigurno jako zahtijevno i za veći nivo pripremljenosti, nego na kojem smo mi, ali vjerujem da ćemo sutra odigrati kvalitenu utakmicu, posebno napadački i uspjeti da dođemo do bodova", kazao je Trivunović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Utakmica na Gradskom stadionu u Gradišci počinje u 16.30 h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi