"Siguran sam da Suning može dovesti Messija u Inter"

Edera oduševilo carstvo čelnika Intera

"Siguran sam da Suning može dovesti Messija u Inter"

E. Čaušević

Bivši italijanski reprezentativac Eder trenutno nastupa u Kini gdje igra za Jiangsu Suning koji ima istog vlasnika kao i njegov dojučerašnji tim Inter.

Eder je prije nekoliko sezona stigao u Inter kao veliko pojačanje iz Sampdorije, ali se nije baš pokazao na Meazzi. Ovog ljeta odlučio je da je vrijeme za odlazak i karijeru je nastavio u dalekoj Kini gdje igra za Jiangsu Suning.

Zanimljivo da je Suning Grupa firma koja je vlasnik ovog kluba, ali i većinski vlasnik Intera. Eder je oduševljen načinom na koji čelnici Intera obavljaju posao i vjeruje da će se ovaj tim brzo vratiti u evropski vrh. Također, poručio je da nije nemoguće da Suning Grupa dovede Lionela Messija u Inter.

"Vidio sam carstvo koje je Suning izgradio i oni će dio toga sigurno donijeti u Inter. Familija im je na prvom mjestu, a Inter je sigurno postao dio familije. U narednim godinama ćete tek vidjeti koliko oni mogu. Novac im nije prepreka i siguran sam dam ogu dovesti Messija ako to žele", rekao je Eder.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi