Messi otvoreno priznao šta misli o Neymaru, te njegovom eventualnom povratku u Barcu
Brazilac je trenutno član PSG-a, a u brojnim špekulacijama ponovo se povezuje sa Barcom, ali i Real Madridom

Očigledno da su se dobro slagali

Messi otvoreno priznao šta misli o Neymaru, te njegovom eventualnom povratku u Barcu

Samir Mlaćo

Mnoge zanimljivosti otkrio je omaleni Argentinac Lionel Messi u razgovoru za špansku Marcu. Između ostalog, sjajni Argentinac govorio je i o Brazilcu Neymaru koji je u transferu vrijednom 222 miliona eura preošao u PSG.

Već odavno se špekuliše da bi Neymar ponovo mogao put Barcelone, a Messi ističe da protiv toga ne bih imao ništa, čak naprotiv.

"Voljeli bismo da se vrati. Odličan je na terenu, ali i u svlačionici. Mi smo dobro prijatelji, doživjeli smo mnogo lijepih trenutaka. Ipak, teško da bi ga PSG pustio", jasan je bio Messi.

Podsjetimo, Neymar je sa Barcelonom osvojio dvije titule u španskom prvenstvu, te jednom trofej Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Barcu je stigao u julu 2013. godine iz Santosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti