"Sigurno da Travnik sa visokim ambicijama dolazi na Otoku"

Mladi prvotimac Olimpika pred sutrašnji meč

"Sigurno da Travnik sa visokim ambicijama dolazi na Otoku"

S. Mlaćo

Nakon pobjede nad Slavenom, Olimpik će nove bodove tražiti protiv Travnika.

Tim sa Otoke vjeruje u nova tri boda, a optimista je i mladi Miloš Borovčanin. Prvo se dotakao meča prošlog kola u Živinicama.

"Zadovoljan sam prije svega što smo pobijedili, ali i načinom na koji smo igrali. Bila je to dobra utakmica, u kojoj je i domaćin imao svoje šanse, ali mislim da smo mi ipak stvorili bolje prilike i da smo više nego zasluženo pobijedili", kazao je Borovčanin.

Sutra se nada novoj 'trici'.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Oni su bili u prvom kolu ubjedljivi, imaju veliki motiv nakon povratka u ligu i sigurno da dolaze sa visokim ambicijama na naš stadion. Ipak, mišljenja sam da mi samo sebe trebamo gledati, jer kada smo mi pravi onda je jako teško bilo kojoj ekipi da nam parira", rekao je Borovčanin u najavi duela narednog kola.

Meč na Otoci igra se sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi