Zeba odlučio meč u Živinicama: Zasluženo smo slavili, imali smo više šansi

Iskusni prvotimac Olimpika za SportSport.ba

Zeba odlučio meč u Živinicama: Zasluženo smo slavili, imali smo više šansi

S. Mlaćo, foto: E. Dindić

Olimpik je novu sezonu otvorio pobjedom nad Slavenom. Mučili su se Vukovi sa Otoke, a onda je na scenu stupio stari lisac Zajo Zeba.

Majstorski je pogodio i donio svom timu prvu 'tricu' u novoj sezoni.

"Mislim da je najveći problem nama i Slavenu bila vrućina. Uspjeli smo ipak slaviti, sve je prošlo fer i korektno. Prvo kolo je uvijek teško. Sve je prošlo dobro, zasluženo smo slavili. Imali smo mnogo više šansi. Slavenu želim sve najbolje", kazao je Zeba.

Olimpik je prošle sezone propustio priliku za PL, a i sada ima najveće ambicije.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Mi idemo iz utakmice u utakmicu. Podmladili smo ekipu, ali imamo kvalitetnu ekipu kao i prošle godine. Dat ćemo maksimum", jasan je bio iskusni vezista u razgovoru za SportSport.ba.

Top Komentari

Mostar
Zar ovaj deda Jos igra, a ustvari seljacina jebo ti Velez Sve po spisku
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije