Sikiraš: Hvala ljudima s Pala, hvala svima u BiH

"Bez timske igre ne bi uspjeli"

Sikiraš: Hvala ljudima s Pala, hvala svima u BiH

Edmir Škorić

Njegoš Sikiraš je briljirao na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, a dokaz tome je i njegovo uvrštavanje u idealnu petorku.

Sikiraš je mnogo doprinio našem zlatu u Kaunasu, no on jasno smatra da su učinci svih naših košarkaša podjednaki i da su svi zaslužni za veliki uspjeh. 

U razgovoru za SportSport.ba je sjajni krilni centar kazao da je presretan, ali da i on i njegovi suigrači još uvijek ne mogu da vjeruju šta su napravili.

"Svi smo presretni. Još ne možemo vjerovati da smo prvaci Evrope. Ovo ne bi uspjeli bez timske igre", rekao nam je Sikiraš, koji je još dodao:

"Želim da se zahvalim svim mojim momcima, a prije svega želim da se zahvalim svim ljudima s Pala koji su me podržavali i davali podršku i naravno svim navijačima iz BiH, bez njih ne bi uspjeli".

Podsjećamo, Sikiraš je rođen na Palama, a igra za italijansku Stella Azzurru iz Rima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.