Šiljak: Borit ćemo se do kraja, šansu će dobiti mladi igrači

Trener Travnika pred Slogu

Šiljak: Borit ćemo se do kraja, šansu će dobiti mladi igrači

S. Mlaćo

NK Travnik u nedjelju će u okviru 23. kola Prve lige FBiH gostovati u Siminom Hanu gdje će odmjeriti snage sa domaćom Slogom.

Veziri se nalaze u veoma teškoj situaciji i samo ih čudo može spasiti od ispadanja u niži rang. U Simin Han putuju bez mnogo ambicija, a to je potvrdio i trener Mirsad Šiljak.

“U Simin Han putujemo bez pet standardnih igrača. Neki su odsutni zbog povrede, a neki nemaju pravo nastupa zbog kartona. Bez obzira na trenutnu situaciju borit ćemo se do kraja sezone i svim snagama pokušati izboriti ostanak u ligi. Dati ćemo više šanse mlađim igračima, pa i juniorima koji igraju odličnu sezonu u ligi”, izjavio je Mirsad Šiljak trener Travnika.

Travnik je trenutno na posljednjem mjesto na tabeli, te ima 14 sakupljenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi