Travnik ponovo ostao bez trenera

Memić podnio ostavku

Travnik ponovo ostao bez trenera

Samir Mlaćo

Igman je jučer bez većih problema sa 3:0 slavio na Piroti u okviru 22. kola Prve lige FBiH, te poslao Vezire u Drugu ligu Zapad.

Imao je Travnik svoje šanse, međutim, kao i na ranijim susretima izostala je realizacija, ma da je sasvim jasno da problemi kluba sa Pirote leže negdje drugdje.

Veziri su u drugu dio sezone ušli sa Igorom Remetićem, ali on se nije proslavio te je vrlo brzo i napustio 'užarenu' klupu. Na njegovo mjesto došao je do tada prvi pomoćnik Mirsad Šiljak, a vrlo brzo stigao je i iskusni Almir Memić koji je predstavljen kao 'spasilac'.

To se na kraju nije desilo, a nakon jučerašnjeg poraza od Igmana Memić je Upravi kluba podnio ostavku, te je sigurno da neće sjediti na klupi Vezira u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Travnik u narednom kolu gostuje prvoplasiranoj Slogi Simin Han, a šanse da dođu do bodove Travničanima su zaista minimalne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi