Šiljak: Igrači su ispoštovali dogovor iz svlačionice

Travnik ponovo slavio

Šiljak: Igrači su ispoštovali dogovor iz svlačionice

Fudbaleri Travnika danas su u okviru 19. kola Prve lige FBiH upisali vrijednu pobjedu u borbi za opstanak.

Nakon što su u prošlom kolu savladali Iskru sa uvjerljivih 3:0, Veziri su danas do pobjede došli i u Kaknju savladavši Rudar s minimalnih 1:0, a zadovoljstvo zbog pobjede nije skrivao ni Mirsad Šiljak.

Trener u stručnom štabu Travnika je čestitao svojim igračima na pobjedi...

"Kao što smo i najavili, u Kakanj smo otišli po bodove i na kraju smo ostvarili ono što smo zacrtali. Postavili smo se defanzivno da ne primimo gol, a u napadu smo po planu igrali na kontre i brze akcije. Čestitam svojim momcima koji su ispoštovali sve što smo se dogovorili na treninzima i u svlačionici", kazao je Šiljak nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu Travnik na domaćem terenu dočekuje Velež iz Mostara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi