Silva potpisuje kratkoročni ugovor i ima još samo jednu šansu da ostvari životni cilj

Može li do Lige prvaka?

Silva potpisuje kratkoročni ugovor i ima još samo jednu šansu da ostvari životni cilj

Edmir Škorić

Impresivna je i bogata karijera Davida Silve, no 34-godišnjem Špancu još jedna stvar nedostaje.

Nekadašnji igrač Valencije već 10 godina igra u Engleskoj za Manchester City, ali nikako da ugrabi trofej Lige prvakao. Sve drugo je osvajao, ali "ušati" pehar mu itekako nedostaje i ima još jedan pokušaj.

Silvi ističe ugovor, ali on je odlučio da potpiše "kratkoročni" ugovor kako bi pokušao na zalasku ozbiljne igračke karijere osvojiti Ligu prvaka.

Ugovor s Građanima ističe mu 30. juna, ali ostat će do kraja sezone s nadom da će na kraju on i saigrači da uspiju da postanu prvaci Evrope.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U međuvremenu, njemu su ponude poslali katarski Al-Sadd, kojeg s klupe predvodi Xavi, te Inter Miami (SAD) na čijem čelu je David Beckham.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi