Silva: Želimo dobiti i Ukrajinu i Srbiju

Krilni igrač Portugala

Silva: Želimo dobiti i Ukrajinu i Srbiju

E. Škorić

Ofanzivac Manchester Cityja Bernardo Silva vjeruje da Portugal može da ostvari dvije pobjede na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Krilni igrač portugalske reprezentacije Bernardo Silva smatra da će Portugal da dobije i Ukrajinu i Srbiju u naredna dva meča.

"Imamo snažan spisak i učestvujemo na svim turnirima samo da bismo pobijedili. Ovo su dvije veoma važne utakmice i mi ćemo igrati samo da pobijedimo", rekao je Silva.

"Kada se igrač kao Cristiano Ronaldo pridruži jakom timu, postajemo onda još jači", poručio je Silva.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Silva ove sezone briljira u dresu Cityja i bit će od velike pomoći Portugalu, a podsjećamo da je nedavno produžio ugovor s Građanima do 2025. godine, što dovoljno govori koliko je bitan i u sastavu Pepa Guardiole.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi