Silvio Berlusconi hitno prebačen u bolnicu

Ima problema s bubregom

Silvio Berlusconi hitno prebačen u bolnicu

E. Čaušević

Nekadašnji vlasnik Milana, Silvio Berlusconi, jutros je hitno prebačen u bolnicu zbog zdravstvenih problema.

Berlusconi se nedavno odlučio vratiti u fudbal kupovinom trećeligaša Monze jer je jasno da ne može tek tako bez najvažnije sporedne stvari na svijetu. S Milanom je pokorio Evropu, a njegovim odlaskom Rossoneri su znatno oslabili.

Međutim, jutrošnje vijesti su šokirale mnoge jer je Berlusconi hitno prebačen u bolnicu San Raffaele u Milanu. Ovaj 82-godišnji vlasnik Monze ima problema s bubregom, a jutros čak nije mogao ni hodati.

Berlusconi je prije tri godine imao operaciju srca, a sada je u bolnici zbog problema s bubregom. Ipak, ljekari tvrde da nije ništa ozbiljno, te da je rutinskim pregledom utvrđeno da je nekadašnji vlasnik Milana van životne opasnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi