Berlusconi: Timovi u Seriji A imaju po 11 stranaca, njihova imena se ne mogu izgovoriti

Nekadašnji vlasnik Milana ima drugačije zamisli

Berlusconi: Timovi u Seriji A imaju po 11 stranaca, njihova imena se ne mogu izgovoriti

Nekadašnji gazda Milana, kontroverzni Silvio Berlusconi se vratio u fudbal kupovinom italijanskog trećeligaša Monze.

U Monzu je odmah doveo i svoju nekadašnju desnu ruku iz Milana, Andriana Gallianija, a sada je ponovo podigao dosta prašine, izjavom u svom stilu.

"Neki sada govore da moje kompanije imaju novac na inostranim računima, te da se taj novac vratio u Italiju prodajom Milana. Moje kompanije nikada nisu imale sredstva na inostranim računima. Samo budale mogu tvrditi drugačije", izjavio je Silvio Berlusconi za Rete 4, pa nastavio:

"Da li mi nedostaje Milan? Pomalo, ali sada imam Monzu i želim od nje napraviti ekipu za primjer. Ekipu sačinjenu samo od italijanskih igrača, mladih momaka bez brada, tetovaža i naušnica".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Želim igrače koji će se izviniti protivniku ako naprave faul, koji emancipovano razgovaraju sa sudijama i daju autograme... To je reakcija na timove u Seriji A koji imaju po 11 stranaca na terenu, igrača čija imena se ne mogu ni izgovoriti i koji nikome nisu primjer", poručio je nekadašnji italijanski premijer.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blueboy
Mamu ti jebem ti si i napravio ovo sranje od Milana,vaznije su ti bile kurve i plastucne operacije od kluba
1 0
infinity2612
Promjena vlasnika kluba ne bi ttebalo da utjece na politiku kluba, jer u suprotnom takav klub ne zasluzuje rijec VELIKI
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi