Napustio reprezentaciju Hrvatske

Emotivnim pismom se oprostio Šime Vrsaljko

6

Komentari (6)

pero98
Sretno Šime dalje u životu.
user1587913103
Nije se zahvalio BiH i svim igracima sto su igrali za Hrvatsku...koliko ste slabi da morate iz BiH krast talenat hahahaaa
makelele
Ne kradu oni nista. Hrvati zive svuda po svijetu, izmedjuostalog i u BiH, tako je da legitimno da svaki hrvat iz BiH se odluci igrat za maticu Hrvatsku. Kao sto je legitimno da svaki bosnjak iz sandzaka igra za svoju maticu BiH, samo sto za razliku od hrvata i BiH, bosnjaci iz Srbije se odluce igrati za Srbiju u vecini slucajeva, to dovoljno govori o "patriotizmu" i "sposobnoscu" ljudi koji rade u organizaciji
YouTalkinToMe
Ovo nema nigdje na svijetu osim kod nas, da postaješ hrvat ne zato sto vodiš porijeklo iz hrvatske, već zato što češ u budućnost, ti ili neki tvoj potomak otići u hrvatsku, i samim tim se izjašnjavaš hrvatom. Ista stvar i sa srbima. To je isto kada bih se ja izjašnjavao kao švabo samo zato što ću se možda ja ili neki moj potomak u budućnosti odseliti u njemačku i ja već pođem unaprijed se predstavljati kao švabo.
Humac
Krasti?Zaostala sirovino Hrvatski igrači iz BiH biraju uvijek nacionalno prije državnog ili vjerskog ili ideološkog ili svjetonazorskog jer im je to kao i svim Hrvatima u svim domenama života na prvom mjestu.Ako ti i takvi nemate mozak za skužiti vaš problem.Za šta da igraju Hrvati iu BiH,za novu bezličnu.višenacionalnu repku koja je ista kao i prošla Juga?Umjetna tvorevina bez mirisa i okusa koja se održava na životu po diktatu međunarodne zajednice.Ni riječi za himnu nema a zastavu tj.trokut joj je skrojila međunarodna zajednica.Kao i registarske pločice.Smiješno.Najveći domet je što niko od nas Hrvata iz BiH ne mrzi tu zemlju.Jadno,što se ne zapitate što je tako?Vi ste najveći razlog tome jer se ponašate u ovoj zemlji isto ko i Srbi u prošloj.Pometite prvo ispred svog praga pa onda dijelite lekcije.
struja
Ovo emotivno?Patriotizam za hulje je posljednje utociste rece filozf X
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.