Šime Vrsaljko potpisao za Inter
Foto: Inter FC

Hrvatski reprezentativac ozvaničio saradnju

Šime Vrsaljko potpisao za Inter · Zvanično

Špekulacije o potencijalnom transferu hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka iz Atletico Madrida u Inter traju još od Mundijala, a nakon što su Jorgandžije potvrdile njegov odlazak sada su Nerrazzuri saopštili da je sa sajnim defanzivcem i zvanično potpisan ugovor.

Vrsaljko je u Inter stigao na jednogodišnju posudbu sa opcijom otkupa ugovora u korist Intera.

Iako iz Intera nisu saopštili finansijske detalje, već od ranije se pretposatavlja da će Nerrazzuri posudbu platiti oko 6.5 miliona eura, dok će u slučaju otkupa Atletico postati bogatiji za dodatnih 17.5 miliona eura.

Italijanski mediji, također, špekulišu da će godišnja primanja 26-godišnjeg hrvatskog reprezentativca na San Siru iznositi oko tri miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi