Evropa se smije reakciji Simeonea nakon što je Riquelme promašio šansu karijere

Od muke je pao na lice

Evropa se smije reakciji Simeonea nakon što je Riquelme promašio šansu karijere

E. Oštraković

Utakmica između Atletico Madrida i Intera ušla je u produžetke nakon što je domaći tim u samoj završnici uspio da dođe do vodstva od 2:1.

Imali su gosti iz Intera sve u svojim rukama, posebno jer su u ovu utakmicu ušli sa vodstvom od 1:0 nakon pobjede u prvoj utakmici.

Sve je bilo idealno po njih, posebno jer su u 33. minuti stigli do vodstva nakon što je gol postigao Dimarco.

Ipak, samo dvije minute kasnije lotpa dolazi do Griezmanna koji se dobro snašao i postigao je gol, te je tako vratio stvari na početak.

U drugom poluvremenu nekoliko šansi na obje strane, ali domaći su posebno "pritisnuli" u posljednjih deset minuta.

Oglasi

To im se isplatilo dvije minute prije kraja kada je Depay postigao gol za vodstvo svoje ekipe, a to je značilo da utakmica ide u produžetke.

Moglo se to i ne desiti da je igrač Atletico Madrida bio malo prisebniji u 93. minuti kada je promašio pravi zicer.

U prilici je bio Riquelme koji je dobio loptu kao na tacni, ali je prebacio cijeli gol. Da je pogodio Atletico Madrid bi bio u četvrtfinalu Lige prvaka.

Njegov promašaj pogledajte OVDJE.

Cijeli svijet priča o reakciji Diega Simeonea nakon promašaja njegovog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

[twitter]https://twitter.com/UTDCJ_/status/1768032678635311138[/twitter]

Naime, bio je Simeone ubijeđen da će lopta završiti u mreži i vidi se da je već bio spreman da se raduje, a ona je pao kao pokošen u nevjerici.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi