Simeonea je strast zadržala u Madridu, ali više nije tajna koja mu je naredna stanica

"Prije ili kasnije će u Inter"

Simeonea je strast zadržala u Madridu, ali više nije tajna koja mu je naredna stanica

Edmir Škorić

Argentinski stručnjak Diego Simeone će prije ili kasnije doći u Inter.

Simeone je od 1996. do 1999. godine igrao za Inter, a bio je i član Lazija i ima želju da se kao trener vrati u Italiju. Ako je suditi po izjavi Natalije Simeone, njegove sestre i menadžerice, samo je pitanje dana kada će Diego doći u Inter.

"Diego je to rekao, prije ili kasnije će završiti u Interu. Mislim da je to samo pitanje vremena. Voli klub, atmosferu i život u Milanu. Inter je ekipa koju bi on zaista želio da trenira. Treba istaći i to da još voli Lazio", rekla je Natalie za Gazzettu dello Sport.

Čolo je bio na ivici da napusti Atletico prošlog ljeta, ali je na kraju produžio ugovor s Madriđanima.

"Na kraju dana, strast uvijek pobjeđuje. Diego je s Atleticom već sedam godina i jedan je od najboljih trenera na svijetu, ali ostaje kada zna da ima još posla. I pratim ga.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Diegov sin Giovanni trenutno igra u Fiorentini i oduševljav na terenima u Seriji A, a ima i još jedan talentovani Diegov sin.

"Juliano ima samo 15 godina i igra u River Plateu. Najtalentovaniji je u porodici. Stvaraju od njega centralnog napadača, ali meni je uvijek draži kao sedmica više nego kao klasična devetka", kazala je Natalie.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi