Skandal u madridskom derbiju: Kapiten Atletica zvijezdu Reala ugrizao za glavu

Nevjerovatan detalj

Skandal u madridskom derbiju: Kapiten Atletica zvijezdu Reala ugrizao za glavu

Midhat Šljivak

Nevjerovatna scena dogodila se na madridskom derbiju između mladih timova Atletica i Reala.

Talentovani 18-godišnji Vinicius Junior kojeg je Real platio 45 miliona eura, izluđivao je omladince Atletica, a to oni nisu uspjeli da podnesu sportski.

Kapiten domaćeg tima je Brazilca ugrizao za glavu tokom jednog duela, a nakon toga je nastala velika gužva i naguravanje između fudbalera dva tima.

Na kraju je igrač Atletica dobio samo žuti karton, a Vinicus je postigo oba gola u ovom duelu koji je završen bez pobjednika (2:2).

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edy
staviti mu brnjicu pa nek onda ujeda,gdje to ima kakav je to sklop u glavi kad tako nesto moze uraditi
16 1
dadopd
Budale brate.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi