Simeonea pitali šta misli o kazni za Griezmanna, a on napravio pravi šou

Argentinski stručnjak u svom stilu

Simeonea pitali šta misli o kazni za Griezmanna, a on napravio pravi šou

E. Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida igraju večeras na svom terenu veliki derbi protiv Real Madrida u okviru sedmog kola La Lige.

Diego Simeone i Zinedine Zidane održali su jučer press konferenciju pred gradski derbi na kojoj je bilo itekako zanimljivo. U centru pažnje ponovo se našao trener Atletica koji je ponovo ignorisao pitanje novinara.

Naime, jedan od novinara pitao je simeonea šta misli o tome što je FS Španije kaznio Barcelonu sa samo 300 eura kazne zbog toga što su imali kontakt s Antoineom Griezmannom prije ljetnog prelaznog roka.

Simeone je pažljivo slušao pitanje i očekivalo se da će dati neki konkretan odgovor, ali se to nije desilo. Kada je novinar završio Simeone je počeo pričati o nekoj sasvim drugoj stvari.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Real Madrid ima jako dobre igrače koji mogu iskoristiti prazan prostor. Bale može pomoći odlučnom Benzemi, dok je Hazard tehnički potkovan", rekao je Simeone i potom čekao neko drugo pitanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi