23

Komentari (23)

E.Car
@Joco89 druga je stvar, nismo o tome pričali, što ove baje glume patriote sa parama zarađenim daleko od BiH. Ali o nacionalizmu u predznaku kluba, tu imaš dosta adresa po hercegovini i rs koje trebaš prvo komentarisati.
CrveniKakanj
Kakvo je ime Simm-Bau ? Moglo je to biti neko ime tipicno za klub a ne ime firme. Totalno bezveze. A to prefix Bosanski, to smo se ugledali na Hrvate ? super, u Bosni i HERCEGOVINI klub Bosanski, svaka čast ?
HiTi
Ne do bog nikom, hajmo orvo skociti pa reci Hop, pred nama je vrijeme ce pokazati sve sta i kako!
daske06
BosanacBijeljina
Svaka cast za ime
Joco89
Ovaj postao kao i Azmir. Ljudi rat je prošao, nacionalizam po strani treba ostaviti. OVO JE SPORT!!! Svi koji su otisli i pobjegli vani kad je ratovalo sada glume patriote i nacionaliste i ispoljavaju svoje frustracije kroz ovakve stvari. E kamo lijepe sreće da nikad ne mrdnete iz te 1. Lige.
Geneve
Nemoj kenjati svega ti, problem je bosanski jel’ , a nije problem hrvatski sportski klub, i nema veze ovo sa ratom, vec sa patriotizmom.
Geneve
Tek sad vidim ovo sto si napisao, frustracije hahaha zbog prefiksa bosanski, halo krme gdje ti zivis papcino.
damir83
Jaro u pravu si al zašto uvijek mi da budemo fini i tolerantni ? Svugdje šahivnice i zastave rs ili hrvatski nogo… zašto uvijek mi jaro? Ako onda neka savez zabrani svima i to je to. U zelji ili sarajevu više stba i hrvata igralo nego u rs bošnjaka zaposlenih…
damir83
E.Car
Kad može zrinjski, široki i ostali klubovi po hercegovini onda što ne bi i oni. Baš si se ti našao da kometarišeš!!!! @Joco89
Joco89
Fino te odgojili tvoji. Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da nije dozvoljeno ovo nego se ježim na ove "kukavice" tipa Azmir i ovaj iz Kosove koji su čuvali svoje guzice dok je narod ginuo bezveze pa sada kad je mirno dolaze da liječe svoje komplekse i glume nacionaliste i budu "baje" u svom selu. Samo ti ti plitak pa ne shvataš poruku.
Baboisback
Respekt za Sim Bau. Kapa dole
user1599407454
Legitimni za opstanak u ligi.
GuiliDamou
Lijepo ime, zelim vam srecu.
mbape
I prošlu sezonu najavljivali da će se borit za prvo mjesto i onda se borili za opstanak do zadnjeg kola
Arnel925
Ovi su jaci od Želje
pjanke.sa
E.Car
@pjanke.sa juče napadas @Mackintosh što komentarise Sarajevo a ne svoj klub a ti to redovno radiš. Pamtim te i prošle godine kada je Željo ima problema sa koronom imao si uzasnih komentara. Pometi ispred svog praga drug.
mosaljozemosaplavo
@E.Car ali ko nam pise o situaciji o klubu, meni bi bilo ofirno pisati, igraci im nisu primili plate pola godine, neko im prodo na piku sistem za ocitavanje karata, najjace pojačanje ove godine Palic iz Krupe, odigraju neriješeno sa moldavskom ekipom i opet sebe nazivaju divovima. Kosevo prisvojili a rentaju ga za 3 milje mjesecno a koliko sam cuo da ce vam ga opet opstina uzeti jer ne placate rezije.
daske06
Kad vi budete barem u top 6. pa se javite hahahahaha
Arnel925
Prije ce Simm Bau biti top 6
E.Car
@daske06 i @Arnel925 spominjete najtrofejni klub u državi!!!! Ustanite i naklonite se!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.