Detalj zbog kojeg je Juventus ostao bez pobjede: Inzaghi je donio Laziju veliki bod

Pokazao Marušiću šta da uradi

Detalj zbog kojeg je Juventus ostao bez pobjede: Inzaghi je donio Laziju veliki bod

Endin Čaušević

Fudbaleri Lazija proteklog vikenda remizirali su na svom terenu protiv Juventusa (1:1) u derbiju sedmog kola Serije A.

Juventus je poveo već u 15. minuti kada je Cristiano Ronaldo zabio pogodak i činilo se da će Stara dama s tri boda napustiti Olimpico.

No, u posljednjim sekundama utakmice Lazio je došao do boda, a heroj je ponovo bio Caicedo. Ipak, velike zasluge za ovaj gol ima i trener rimskog kluba Simone Inzaghi.

Naime, prilikom auta kojeg je izvodio Marušić Inzaghi je reagovao kada je vidio da Crnogorac želi vratiti loptu u odbranu. On ga je gurnuo naprijed i pokazao da baci loptu Correi koji je potom sjajno prošao i uposlio Caiceda, a ostalo je historija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hmoa
Vrhunski stručnjak, šteta sto je prekinuta liga prošle sezone bili su u vrhunskoj formi ! Osvojili bi skudeto 90%
6 0
adis_D11
S. Inzagi dobar trener bas.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi