Simone Inzaghi: Naša grupa je na nivou Lige prvaka, a ne Lige Evrope

Trener Lazija pred otvaranje nove sezone LE

Simone Inzaghi: Naša grupa je na nivou Lige prvaka, a ne Lige Evrope

Lazio će sutra početi takmičenje u novom izdanju Lige Evrope, utakmicom 1. kola grupne faze protiv Cluja.

Osim Cluja, Lazio se nalazi u grupi još sa Rennesom i Celticom.

"Ovo je teška grupa, više je na nivou Lige prvaka nego na nivou Lige Evrope", istakao je trener Lazija Simone Inzaghi na današnjoj press konferenciji.

"I Celtic i Cluj su bili u kvalifikacijama za Ligu prvaka, dok je Rennes osvojio francuski Super kup i ide mu jako dobro. Ovo nije bio jako dobar žrijeb za nas - to je sigurno", izjavio je Inzaghi, pa se osvrnuo na utakmicu protiv rumunskog predstavnika:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Cluj je čvrsta ekipa, agresivni su i vodi ih jako dobar trener, Dan Petrescu. Biće puno ključnih duela na svim dijelovima terena. Ako bih morao izdvojiti igrača za kojeg smatram da će imati 'poseban tretman', to je Billel Omrani."

Top Komentari

Juve88
E jbg
2 0
mer12
ahahhhhh jadan, pa nikada i ne ucestujete u LS i nemate publike i ne trebate...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi